alaskan malamute   
    Søk i våre sider:
Forside Kennel Snowcutter Rasebeskrivelse Historikk Utstyr til salgs valpekull Res.fra utstilling,løp og wp Bilder Bilder av våre hanner Bilder av våre tisper Bilder av våre kull og hundene Bilder fra bruks Bilder fra utstilling Bilder av hunder fra kennelen Kontakt oss Linker 
 
Forside > Kennel Snowcutter

VELKOMMEN TIL KENNEL SNOWCUTTER  

Vi holder til i landlige omgivelser ca 10 min fra Hokksund og ca 30 min fra Drammen.

Her har vi tilsammen 15 Alaskan Malamuter i alder fra 0 år til 9 år.

Vi har drevet med hund i mange år,men de siste 15 årene har det kun vært "mutter".

På vinterstid blir det mye kjøring med pulk og slede. Deltar også på mange løp hvor vi har fått mange gode resultater.Vi har blitt klubbmester alle gangene vi har stilt. Ble også vinner av Polardistans i 2012. Et løp på 30 mil. På sommerstid er noen av hundene med på weight-pull. De har blitt Norgesmestere og har også bra resultater fra EM hvor de fikk to bronse i 2012 og 2 gull og 1 bronse i 2013.

Vi stiller også på ustilling og har også her bra resultater. Kennel Snowcutter har blitt både beste avls og oppdretterklasse flere år på rad. Har også blitt Norsk vinner to år på rad..

Vi er en av få kenneler i Norge som stiller på konkurranser både sommer og vinter, så vi er ofte å se rundt om i landet.

Hvis du er nysgjerrig på rasen, kjøring, ønsker valp eller bare har lyst til å ta en titt er det bare å ta kontakt. Enten på telefon eller via mail.

Har også noen ledige hundegårder hvis dere har behov for en trygg plass for de firebente. Prisen for dette er kr 250 pr dag. Hunder fra eget oppdrett kr 150 pr dag. Vi fòrer med Royal canin og kjøtt fra vom og hundemat. For tiden har vi kun plass til hunder fra eget oppdrett.

Frost_Thamik_og_Taxi_p__tur__51__1.JPG

Leversby.gif

 

 

OPPDRETT AV ALASKAN MALAMUTE.